|
Práve je St, 23.Máj.2012 - 05:27:54
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
zamrznuty palubny pocitac
| Autor |
Správa |
|
poganyi
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Ut, 07.Jún.2011 - 14:58:00 Príspevky: 13 Bydlisko: Bratislava
|
Re: zamrznuty palubny pocitac
vsak to som bol prekvapeny aj ja, inak ked som to auto vcera dostal, tak bol uplne vynulovany palubny pocitac, pravdepodobne odpajali baterku, ked menili cely bok auta a mozno sa to pokafralo tym...skusim sa ich v servise asi este opytat a potom dam vediet....alebo skusim tiez odpojit baterku opatovne 
|
| St, 16.Nov.2011 - 22:26:34 |
|
 |
|
poganyi
|
bh2 napísal: zresetuj si palubak. aku priemernu spotrebu ti ukazuje palubak? palubak som uz zresetoval resetom na packe smeroviek, resp. je nejaky sposob ako to zresetovat uplne na nuly...priemerka sa mi teraz tiez zdala vyssia ako obvykle, lebo ked som isiel trasu,co som robil bezne za cca 6,5-7 litrov, tak teraz som bol nieco okolo 8 litrov...neviem ci mi tam nieco nepokafrali, resp. nepreprogramovali....
|
| St, 16.Nov.2011 - 22:31:02 |
|
 |
|
bh2
Založený: So, 01.Nov.2008 - 19:23:22 Príspevky: 132 Bydlisko: BA
|
natankuj plnu nadrz a jazdi.
_________________ chiptuning-upravim riadiacu jednotku edc15 na mieru(1.4tdi,1.9tdi pd). , diagnostika,km,pin atd..
|
| St, 16.Nov.2011 - 22:40:20 |
|
 |
|
poganyi
|
ok vdaka za radu, vyskusam este natankovat plnu a potom do prazdna, ci sa to nahodou neupravi, aj ked v to nedufam......
8. Posledný príspevok v téme nieje potrebné citovať. Moderátor citovaný príspevok zmaže !
Jojo
|
| St, 16.Nov.2011 - 22:53:44 |
|
 |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|