|
Práve je Ut, 22.Máj.2012 - 20:49:49
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
Vag Com 4.09 USB problem s kablom
| Autor |
Správa |
|
Steavnn
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Po, 14.Feb.2011 - 17:53:38 Príspevky: 6 Bydlisko: Košice
|
Vag Com 4.09 USB problem s kablom
Zdravim vsetkych. Na zaciatok, precital som asi vsetky temy co sa tyka diagnostiky, ale nenasiel som riesenie mojho problemu. Takze nainstaloval som Vag Com 4.09 USB na Windows Xp prof., pripojil som kabel OBD II do USB portu, vyskocilo mi naslo sa nove zariadenie. Instalacia prebehla bez chyb. Potom znova dalsie okno nieco o serial port a aj tato instalacia prebehla normalne. Potom male okienko pri hodinkach s textom zariadenie je pripravena na pouzivanie. Tak som spustil Vag Com 4.09 a hned na zaciatku to odomna opytalo test kablu, pricom ostatne moznosti boli nedostupne. Tak sa oznacil USB port pripojenia kablu a stlacil test. No a tam to skoncilo s tym, ze program prestal reagovat az natolko ze som musel notebook surovo restartovat. Ak bude chyba v ovladacoch, viete mi prosim nechat link na ne???? Dakujem za pomoc.
_________________ Človek sa učí celý život a ja nie som výnimka.
|
| Št, 24.Feb.2011 - 20:18:26 |
|
 |
|
Kubo
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 23.Júl.2008 - 13:35:52 Príspevky: 3179
|
Re: Vag Com 4.09 USB problem s kablom
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| Pi, 25.Feb.2011 - 09:45:55 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Thovt
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Pi, 12.Jún.2009 - 10:56:24 Príspevky: 11
|
Re: Vag Com 4.09 USB problem s kablom
Zrejme to "nieco so serial port" znamena, ze to ma simulovane pripojenie cez serial port (teda COM1-4). V tom pripade by si vo VAG musel nastavit pripojenie kabla na COM
|
| So, 26.Feb.2011 - 12:45:31 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|