|
Práve je Ut, 22.Máj.2012 - 19:08:46
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Používanie elektrónov v zime!
| Autor |
Správa |
|
jozef277
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Št, 01.Sep.2011 - 20:04:06 Príspevky: 1 Bydlisko: MARTIN
|
Používanie elektrónov v zime!
Zdravím Páni! Rád by som počul názory iných o používaní elektrónov v zimnom období Dík.
|
| Št, 01.Sep.2011 - 22:10:11 |
|
 |
|
Brevis
Registrovaný užívateľ expert
Založený: So, 05.Dec.2009 - 19:03:50 Príspevky: 457 Bydlisko: Bratislava
|
Re: Používanie elektrónov v zime!
najprv Ti to moderátor presunie do správnej sekcie a snáď sa potom niekto ohlási. V tejto sekcii sa predstavujú autá...
Môj názor je, že elektróny v zime sú zbytočné...
_________________ Škoda Fabia 1,4 MPi
>>Pravidlá súkromnej inzercie<<
|
| Št, 01.Sep.2011 - 23:44:08 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Infinitive
Založený: Ne, 20.Feb.2011 - 19:30:53 Príspevky: 51 Bydlisko: Bratislava-Vrakuňa
|
po 2 rocnom pouzivani z vonkajsej strany ziadne chyby a z vnutornej strany trocha znicene
_________________ Fabia I Classic 1.4 MPi 44kW r.v. 2001
|
| Št, 01.Sep.2011 - 23:53:59 |
|
 |
|
Nautilus
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 17.Nov.2010 - 22:12:11 Príspevky: 1093 Bydlisko: Malacky
|
keby som mal zbytocne elektorony mozno by som ich pouzival aj v zime ale cakal by som jednu vec,,, elektron je zliatina, zliatina je pevna ale krehka a ked zmrzne tak by stacilo tuknut do obrubnika a je po kolese.
_________________ ŠKODA FABIA 1,4 MPi 44KWcomfort upravená hlava podla 130Rs, leštené sacie potrubie Fabia 50KW, zlícované zvody, chipbox, chiptuning od Cimbu, vložka filtra Green, výfuk Ulter sport, stredový diel Laityng, upravený stály prevod, spojka SACHS, ostrá vačka
|
| So, 03.Sep.2011 - 09:33:30 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
cyberin
Založený: So, 03.Sep.2011 - 19:24:54 Príspevky: 4 Bydlisko: CADCA
|
Nautilus napísal: keby som mal zbytocne elektorony mozno by som ich pouzival aj v zime ale cakal by som jednu vec,,, elektron je zliatina, zliatina je pevna ale krehka a ked zmrzne tak by stacilo tuknut do obrubnika a je po kolese. Zdravim! Prepacte,ale toto uz je druha velka klamliva legenda(prva hovori o neroztahovani aut s rozvodovym remenom). Nie som sice metalurg, ale nase minusove teploty zliatine nevadia . Elektron ma v zime len same vyhody. Okrem toho ze nehrdzavie a je krajsi, tak sa vo vacsine konstrukcii don nepcha sneh, najma ked je sneh tazky a drzi pokope, cim vam narusi vyvazenie kolesa, a tym trpia loziska atd. A co sa tyka ceny, tak elektrony z druhej ruky su na cene novych plechacov. S pozdravom Necitujem posledný príspevok!!!
|
| So, 03.Sep.2011 - 19:45:10 |
|
 |
|
Kubo
Založený: St, 23.Júl.2008 - 13:35:52 Príspevky: 3179
|
Ale no? Aké vyváženie? Sneh sa drží z vnútornej strany disku, či to bude elektrón alebo plecháč! Každý materiál na svete, sa rozťahuje a sťahuje už pri nulovej teplote!!! Elektrón je cenovo drahí a je oveľa mäkší voči plechovým diskom! Nevidím ani jednu výhodu, okrem lepšieho chladenia brzd. kotúča. To nie sú flámy, ale skúsenosti z praxe. Je to hazard s Eurami, nič viac, potažmo veľká frajerina..... A tú Slovač obľubuje dupľom....  Keďže si z Čadce, tipujem možno,  že v pohode podnikáš v predaji elektrónov, ktoré vozíš z Čiech, necertifikované, mäkké Čínske patoky!!!  Elektrón cez zimu zničíš, stačí jedna diera v ceste ktorú pravdaže nevidíš, plecháč ti v pneuservise vyklepú za 2 Eurá a ideš dál....  Takže nechápem tvojmu príspevku akosi....
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| So, 03.Sep.2011 - 20:02:02 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
cyberin
Založený: So, 03.Sep.2011 - 19:24:54 Príspevky: 4 Bydlisko: CADCA
|
takze takto. Kedze uz mam najazdenych okolo 600.000, a jazdim cely rok, a na kysuciach je snehu dost, a vsetko su to skusenosti z praxe, tak si myslim ze viem o com hovorim. Ved kto chce, nech si jazdi na plechacoch. ja mam len elektrony a gumy prezuvam. Ziadny problem s elektronmi v zime nie je. A kto sa boji, nech nechodi do lesa. Hazardom je vyklepavat plechovy disk. To by som urcite nerobil. S pozdravom!!!
|
| So, 03.Sep.2011 - 21:23:09 |
|
 |
|
Kubo
|
Už len dodatok, hazardom je nonstop vyzúvať a prezúvať pneumatiku! Kazíš potažmo pomaličky disk aj pneumatiku /kord/. Toto nieje dobré riešenie!
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| So, 03.Sep.2011 - 21:32:51 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Kubo
|
Vyjadrenie z pneuservisou.... Citácia: Aké sú výhody používania dvoch sád pneumatík a diskov? Pri neustálom sťahovaní a naťahovaní pneumatík na disk (2-krát ročne každý rok) dochádza k značnému namáhaniu pätky pneumatík, čo vedie k zníženiu ich životnosti a núti často k neplánovanej skorej výmene (už po 2-3 rokoch) - ešte pred skutočným ojazdením dezénu. Natiahnuté pätky totiž spôsobujú nedostatočné doliehanie na ráfik disku, a tým nebezpečné a nekontrolovateľné „spúšťanie” pneumatík. Následne kúpená nová pneu má úplne inú hĺbku dezénu a spôsobuje nerovnomerné jazdné vlastnosti vozidla. Druhá sada diskov (hoci len plechových), Vám predĺži životnosť pneumatík aj prvých diskov, a ušetrí čas a peniaze pri prezúvaní. Zároveň tak môžete mať optimálnejšie širšie a väčšie obutie na leto a užšie do snehu.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| So, 03.Sep.2011 - 21:38:21 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
PROCHY 603
Registrovaný užívateľ a pokročilý expert
Založený: St, 05.Sep.2007 - 20:27:41 Príspevky: 940 Bydlisko: BRATISLAVA
|
cyberin napísal: Nautilus napísal: keby som mal zbytocne elektorony mozno by som ich pouzival aj v zime ale cakal by som jednu vec,,, elektron je zliatina, zliatina je pevna ale krehka a ked zmrzne tak by stacilo tuknut do obrubnika a je po kolese. Zdravim! Prepacte,ale toto uz je druha velka klamliva legenda(prva hovori o neroztahovani aut s rozvodovym remenom). Nie som sice metalurg, ale nase minusove teploty zliatine nevadia . Elektron ma v zime len same vyhody. Okrem toho ze nehrdzavie a je krajsi, tak sa vo vacsine konstrukcii don nepcha sneh, najma ked je sneh tazky a drzi pokope, cim vam narusi vyvazenie kolesa, a tym trpia loziska atd. A co sa tyka ceny, tak elektrony z druhej ruky su na cene novych plechacov. S pozdravom Aj elektron koroduje ked sa poskodi ochranny lak na nom a hlavne v zime ked posobi nan posypova sol. Ked sa ti pri roztahovani auta roztrhne rozvodovy remen tak sa hned preberes ze je to klamliva legenda. 
_________________ Prerabka na VYSTRELOVAK-NAVOD: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/prede ... strelovaci Dovoz a predaj aut v CZ: http://autamost.eu/
|
| So, 03.Sep.2011 - 21:49:45 |
|
 |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|