Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
Domény (skodaforum.sk a skodaklub.sk) a fórum sú na predaj. V prípade Vážneho záujmu nás prosím kontaktujte na kontakt [@] skodaforum.sk. Ďakujeme
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 1 ] |
|
POMOC COLUMBUS RNS 510 VYRIEŠENE
Autor |
Správa |
patrik813
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Pi, 29.Dec.2017 - 21:10:54 Príspevky: 1 Poďakoval: 0 x Poďakovaní: 0 x Prítomný: 31m 6s
Stredne číslo je ? (3): 3
|
POMOC COLUMBUS RNS 510 VYRIEŠENE
ahojte potrebujem pomoc s mojou rns 510. kupil som Motordiag RNS 510 Manager 7.18 Profi a tak som ho isiel testovat. po pripojeni k radiu zacal program normalne komunikovat ale nasledne mi moj milacik LEA (pes) skocil na gauc kde som mal notebook a vytiahol sa s USB komunikacny kabel a od tej dobi mam radio v režime TSW (technický servisný režim) a neviem ho programom vypnut ( program sa tvari ze rezim TSW vypina ale po restarte nabehne zas rezim TSW) nestretol sa niekto z vas s podobnym problemom? pripadne da sa TSW vypnut manualne cez klavesy na radiu? velmi pekne dakujem PROBLEM BOL WIN 7 64 bit
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
|
Pi, 29.Dec.2017 - 21:19:50 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 1 ] |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|