|
Práve je Ut, 22.Máj.2012 - 19:04:46
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
| Autor |
Správa |
|
Speeder
Pokročilý registrovaný užívateľ
Založený: Št, 06.Sep.2007 - 14:28:51 Príspevky: 212 Bydlisko: Košice
|
Re: Vag-Com 704.1 EN-CZ
Vidíš máš pravdu už mu píšem, dík...
_________________ Ex auto: O II combi, 1,9TDI, MR2006, STREAM, IceLink>I-pod, ex name: 62454 "na aute je najdôležitejší motor, lebo kto brzdí je druhý"
|
| Št, 29.Máj.2008 - 15:33:06 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Adusko
Dôverohodný registrovaný užívateľ
Založený: Št, 04.Okt.2007 - 20:59:52 Príspevky: 382 Bydlisko: Trebišov
|
romanxxx napísal: Adusko napísal: ...šalene...podľa toho, čo si tal na sklo je možné zmazať servisný interval u áut komunikujúcich po zbernici CAN BUS jedným buttonom... a ja sa tu jak dilino snažím preklikať cez "milión" položiek... dikes.... dobre si to urobil, lebo takto sa mi to dostane do pamäti skôr, keď vidím, čo je pod ktorou položkou preložené v CZ... ozaj, vraj je možnosť uložiť nejakým spôsobom všetky hodnoty, ktoré sú v aute do nejakého súboru... niečo ako záloha a potom to kedykoľvek obnoviť... ideálne pri skúšaní a nastavovaní... neskúšal si to ?... pocul som ze sa to da zrobit no neviem ako. ...tu je návod na nastavenie servisných intervalov zmenou hodnoty...www.vag-com.cz
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
_________________ Škoda Fábia kombi elegance Anthracite, model r. 2007 skoro full okrem kože + maxiDOT, svetlý interiér ivory - camel senna, číra optika black s angel eyes, strešné okno Hollandia DeLuxe 300, fólie Llumar, plasty / pokus o Fábia Scout
Čítajte všeobecné pravidla fóra: pravidla-a-podmienky-fora-t5.html Čítajte pravidla inzercie: pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Dôvody udelených banov a antihodnosti: dovody-udelenych-ban-ov-a-anti-hodnosti-t1754.html Podporte nás našou ikonkou: podpor-nas-nas-banner-a-ikonka-stranok-t764.html Letákom: podpor-nas-letak-vytlac-rozdaj-pofot-vloz-sem-fotky-t697.html
Naposledy upravil Adusko dňa So, 21.Jún.2008 - 21:05:43, celkovo upravené 3 krát.
|
| Pi, 06.Jún.2008 - 14:53:03 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Speeder
|
Adusko napísal: ... ozaj, vraj je možnosť uložiť nejakým spôsobom všetky hodnoty, ktoré sú v aute do nejakého súboru... niečo ako záloha a potom to kedykoľvek obnoviť... ideálne pri skúšaní a nastavovaní... neskúšal si to ?... Myslíš Logovanie jednotlivých meraných hodnôt? uloží ti to do *.csv súburu(excel) a potom to vieš pomocou VAGu natiahnuť ako graf...
_________________ Ex auto: O II combi, 1,9TDI, MR2006, STREAM, IceLink>I-pod, ex name: 62454 "na aute je najdôležitejší motor, lebo kto brzdí je druhý"
|
| Pi, 06.Jún.2008 - 15:28:40 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Adusko
|
Speeder napísal: Adusko napísal: ... ozaj, vraj je možnosť uložiť nejakým spôsobom všetky hodnoty, ktoré sú v aute do nejakého súboru... niečo ako záloha a potom to kedykoľvek obnoviť... ideálne pri skúšaní a nastavovaní... neskúšal si to ?... Myslíš Logovanie jednotlivých meraných hodnôt? uloží ti to do *.csv súburu(excel) a potom to vieš pomocou VAGu natiahnuť ako graf... ... nie, nie... to logovanie mi robí automaticky a ukladá do súboru... skôr som myslel niečo, ako načítanie hodnôt, ktoré sú v aute... niečo ako skopírovanie RJ, ktoré sú v aute... potom sa môžeš napríklad s kódovaním budíkov, alebo nastavenie vyťahovania a spúšťania okien na Fábii pred faceliftom pomocou DO... a ak by si si nespomenul na pôvodné hodnoty, tak len naloguješ tie načítané pred kódovaním... niekte vo VAGu je na to položka... ozaj, nevieš ako sa robí dlhé kódovanie na tie HID svetlá... pozeral som aj na iných fórach, ale chytrolíni len o tom kecajú, ale ako keby to nikto nerobil...  ...nechce sa mi pridávať ku HID - kám ešte po jednej žiarovke pod kapotu, aby som sčítal watty a oblbol RJ  .... aj keď tak by to bolo najjednoduchšie...
_________________ Škoda Fábia kombi elegance Anthracite, model r. 2007 skoro full okrem kože + maxiDOT, svetlý interiér ivory - camel senna, číra optika black s angel eyes, strešné okno Hollandia DeLuxe 300, fólie Llumar, plasty / pokus o Fábia Scout
Čítajte všeobecné pravidla fóra: pravidla-a-podmienky-fora-t5.html Čítajte pravidla inzercie: pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Dôvody udelených banov a antihodnosti: dovody-udelenych-ban-ov-a-anti-hodnosti-t1754.html Podporte nás našou ikonkou: podpor-nas-nas-banner-a-ikonka-stranok-t764.html Letákom: podpor-nas-letak-vytlac-rozdaj-pofot-vloz-sem-fotky-t697.html
|
| Pi, 06.Jún.2008 - 22:21:03 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Speeder
|
hej viem, ale nie naspamäť, keď budem v aute pozriem ti to. no a ohľadne toho obsahu RJ aich načítania ešte som o tom nepočul, tiež by ma to zaújmalo...
|
| So, 07.Jún.2008 - 09:39:55 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Adusko
|
Speeder napísal: hej viem, ale nie naspamäť, keď budem v aute pozriem ti to. no a ohľadne toho obsahu RJ aich načítania ešte som o tom nepočul, tiež by ma to zaújmalo... ...vďaka... si z KE ?... ...ja som to videl u jedného borca v KE... mal v booku načítané hodnoty podľa výbav a ročníkov tuším všetky vozy skoda... robili sme niečo v mojom aute a nevedel si spomenúť na predchádzajúce hodnoty, aké boli... tak nalogoval podľa ročníka a typu výbavy a natiahlo mu do RJ to, čo som mal od výroby...
Naposledy upravil Adusko dňa So, 07.Jún.2008 - 10:51:20, celkovo upravené 1 krát.
|
| So, 07.Jún.2008 - 10:12:56 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Ivan.BJ
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: Št, 01.Nov.2007 - 08:58:44 Príspevky: 1291 Bydlisko: okr. Bardejov
|
Z KE napr.www.tuningbox.sk, ing. illes
|
| So, 07.Jún.2008 - 10:34:59 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Speeder
|
no ja som s VAGom iba teraz začal tak sa ešte učím
|
| So, 07.Jún.2008 - 10:35:29 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Adusko
|
Speeder napísal: no ja som s VAGom iba teraz začal tak sa ešte učím ...tak to sme dvaja... 
|
| So, 07.Jún.2008 - 10:52:03 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Ivan.BJ
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: Št, 01.Nov.2007 - 08:58:44 Príspevky: 1291 Bydlisko: okr. Bardejov
|
Nieco snim viem ale tiez sa ucim ..sme traja Je uz ale Vag 803
|
| So, 07.Jún.2008 - 13:51:17 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|