|
Práve je Ut, 22.Máj.2012 - 18:57:20
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Ako zistit ,ci vacka je fakt 280/280
| Autor |
Správa |
|
Nautilus
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 17.Nov.2010 - 22:12:11 Príspevky: 1093 Bydlisko: Malacky
|
Re: Ako zistit ,ci vacka je fakt 280/280
kamo to si vyhod z hlavy, mna si tiez nadchol tym ze si doslova napisal ze hladas ludi co maju skusenosti s vackami a zatial sa ti nikto neozval. na to som reagoval ze by si chcel aj vykon aj spotrebu aj kulturny chod motora od vacky za 130e ktora moze byt odfusovana. nikdy ma investicie inych ludi do uprav nezaujimali, napisali sme len to co vieme. ja konflikty a urazky ako mederator a clen vedenia fora nepodporujem  temu poprosim uzavriet 
_________________ ŠKODA FABIA 1,4 MPi 44KWcomfort upravená hlava podla 130Rs, leštené sacie potrubie Fabia 50KW, zlícované zvody, chipbox, chiptuning od Cimbu, vložka filtra Green, výfuk Ulter sport, stredový diel Laityng, upravený stály prevod, spojka SACHS, ostrá vačka
|
| So, 05.Nov.2011 - 22:57:07 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|