|
Práve je Ne, 05.Feb.2012 - 01:50:13
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
| Autor |
Správa |
|
StanoPK
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: So, 29.Máj.2010 - 17:32:59 Príspevky: 3
|
Re: Vag-Com 704.1 EN-CZ
Ahojte, rad by som si spravil kabel HEX-CAN a pouzil Vag 8xx alebo mozno aj 908.2 ale po precitani viacerych for a hladani som dospel k tomu, ze viem, ze kabel by mal byt len USB-RS232 prevodnik s malym 93C46 atmelom a ze VAG soft je potrebne mat spravnej verzie ale popravde nedostal som sa k niecomu overenemu a lahko dostupnemu. Preto sa pytam, ci niekto vie pomoct so schemou funkcneho kabla/info kde sa da zohnat OBD2 konektor v rozumnej cene/stiahnutim softu VAG 8xx alebo 9xx. Nieco ako web page kde to bude zavesene, kedze torrent/DC/google nepomohli s Vag softom. Ak sa niekto najde bude rad 
|
| So, 12.Jún.2010 - 20:59:20 |
|
 |
|
samii
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Pi, 17.Jún.2011 - 13:24:42 Príspevky: 1
|
Re: Vag-Com 704.1 EN-CZ
Tak v tom HW je tých obvodov trochu viac ako píšeš,podla mna sa ti to neoplatí vyrábat (ceny súčiastok,konektora,káblu s koncovkou, výroba dvojvrstvového ploš. spoja čas strávený oživením no neviem) angl. verzie sa daju zohnat za prijatelné ceny. Ak ale silno chceš vyrábat tento HW môžem ti poslat schému aj návrh ploš.spoja.No vprvom rade si zožen funkčné náplne ,ptrebuješ ich naliat do Atmegy162 tiež aj do Galu16V8 a 93c56 samii, necituj posledný príspevok  téma upravená, Nautilus
|
| Pi, 17.Jún.2011 - 14:10:17 |
|
 |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|