logo


 

Reklama

 
 Tu môže byť práve Vaša reklama 




Facebook
Samozrejme, sme tu pre Vás aj na FACEBOOKU.

Klikni a spoj sa s ostatnými z Našej komunity.
Skodaforum.sk





Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 33 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
 Je mozna vymena autoradia ??? 
Autor Správa
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Št, 27.Máj.2010 - 20:20:11
Príspevky: 9
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 0s
Odoslať #1  Je mozna vymena autoradia ???
Zdravim. Chcel by som sa vas opytat, ci je mozna vymena original autoradia Skoda, ktore je zabudovane, s takym velkym displejom v ktorom sa taktiez zobrazuje priebeh cuvania... Chcel by som ho vymenit za nieco ine, je to mozne ??? :STABRE


Ut, 17.Aug.2010 - 22:04:49
Profil Odoslať e-mailovú správu
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: St, 23.Júl.2008 - 12:35:52
Príspevky: 3806
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 89 x
Prítomný: 2d 3h 7m 19s
Odoslať #2  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Pravdaže je to možné. Záleží čo tam mieniš dať. 1Din? 2Din? Potom ti treba redukciu:
http://www.autoomega.sk/?ukaz=vsetko&id ... aradenie=9

Konkretizuj , aké má byť to new autorádio, značka, veľkosť Din, atď. :ok


St, 18.Aug.2010 - 06:17:06
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Št, 27.Máj.2010 - 20:20:11
Príspevky: 9
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 0s
Odoslať #3  Re: Je mozna vymena autoradia ???
No tak to nove autoradio by som daval JVC KD-G441... nerozumiem sa velmi do toho, taze tie 1Din a 2Din mi nic nehovoria... :lol:


St, 18.Aug.2010 - 14:53:43
Profil Odoslať e-mailovú správu
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: Po, 08.Feb.2010 - 19:34:07
Príspevky: 3338
Bydlisko: SC
Poďakoval: 28 x
Poďakovaní: 55 x
Prítomný: 56d 19h 30m 33s
Odoslať #4  Re: Je mozna vymena autoradia ???
1DIN je klasický rozmer rádia a 2DIN je kocka,ty máš teraz 2DIN ;-)

_________________
pravidla-a-podmienky-fora-t5.html
pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html
Obrázok


St, 18.Aug.2010 - 14:56:23
Profil Zobraz moju galériu
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: Po, 08.Feb.2010 - 19:34:07
Príspevky: 3338
Bydlisko: SC
Poďakoval: 28 x
Poďakovaní: 55 x
Prítomný: 56d 19h 30m 33s
Odoslať #5  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Toto čo chceš kúpiť je 1DIN


Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

_________________
pravidla-a-podmienky-fora-t5.html
pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html
Obrázok


St, 18.Aug.2010 - 14:57:58
Profil Zobraz moju galériu
Pokročilý registrovaný užívateľ
Pokročilý registrovaný užívateľ

Založený: So, 04.Júl.2009 - 09:12:29
Príspevky: 193
Bydlisko: Košice
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 14h 32m 59s
Odoslať #6  Re: Je mozna vymena autoradia ???
To original škodovácke rádio, by som určite nevymenil za JVC šhit. Ten JVC na origo rádio nemá ani vizuálne, ani výkonnostne.

_________________
Škoda Octavia combi 1,8 T SLX r.v. 99 + LPG


St, 18.Aug.2010 - 15:20:56
Profil Odoslať e-mailovú správu
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: St, 23.Júl.2008 - 12:35:52
Príspevky: 3806
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 89 x
Prítomný: 2d 3h 7m 19s
Odoslať #7  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Moje slová! :ok


St, 18.Aug.2010 - 18:20:31
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Št, 27.Máj.2010 - 20:20:11
Príspevky: 9
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 0s
Odoslať #8  Re: Je mozna vymena autoradia ???
no, dovolim si nesuhlasit :-D To JVC ja uz mam asi pol roka v Octavke I a hraje po prdeli, 4x50W MOSFET, a asi najdolezitejsia vec - usb port ;-) Takze, vy by ste to nemenili ?


Št, 19.Aug.2010 - 12:05:16
Profil Odoslať e-mailovú správu
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: Po, 08.Feb.2010 - 19:34:07
Príspevky: 3338
Bydlisko: SC
Poďakoval: 28 x
Poďakovaní: 55 x
Prítomný: 56d 19h 30m 33s
Odoslať #9  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Skús si predstaviť,ako to tam bude vyzerať. To čo máš teraz,je ako súčasť palubovky.
Ukazuje ti aj cúvacie senzory...Ja by som to určite nemenil. Ale ked tebe sa páči... ;)

_________________
pravidla-a-podmienky-fora-t5.html
pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html
Obrázok


Št, 19.Aug.2010 - 12:13:00
Profil Zobraz moju galériu
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: St, 23.Júl.2008 - 12:35:52
Príspevky: 3806
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 89 x
Prítomný: 2d 3h 7m 19s
Odoslať #10  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Dlaha USB port sa da spravit na kozdom radiu. Su to na prevodniky. :PP
Uz len za USB port by som to vymienal.... JVC robi radia mozno 3 roky, ta firma je v krachu!


Št, 19.Aug.2010 - 16:19:24
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 33 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia


Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron