logo


Facebook
Samozrejme, sme tu pre Vás aj na FACEBOOKU.

Klikni a spoj sa s ostatnými z Našej komunity.
Skodaforum.sk


Domény (skodaforum.sk a skodaklub.sk) a fórum sú na predaj.
V prípade Vážneho záujmu nás prosím kontaktujte na kontakt [@] skodaforum.sk. Ďakujeme





Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 33 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 Je mozna vymena autoradia ??? 
Autor Správa
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ut, 31.Máj.2011 - 19:08:28
Príspevky: 51
Bydlisko: Michalovce
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1d 1h 54m 29s
Odoslať #21  Re: Je mozna vymena autoradia ???
este by som sa chcel spytat, ze ci ten kod je napisany v manualy alebo niekde na inom doklade o radiu, pretoze na radiu bude asi tazko...na nete som nasiel jedno radio a ten chlapik k nemu nema manual iba kod a trochu sa aj bojim ze ci to nebude nejaky podvod, pretoze moje vedomosti ohladom toho su minimalne tak preto sa radim s vami :)))

a este otazka k radiu NEXUS...ked dotycny ho predava a ma len mapy ceska a polska da sa k tomu dokupit alebo niekde stiahnut mapa slovenska???ak dokupit aka je cena???


Ut, 14.Jún.2011 - 23:42:05
Profil Odoslať e-mailovú správu
Pokročilý registrovaný užívateľ
Pokročilý registrovaný užívateľ
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 08.Apr.2011 - 07:51:00
Príspevky: 269
Bydlisko: Nimnica, Caroviny
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 6 x
Prítomný: 3d 5h 40m 6s
Odoslať #22  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Kebis napisal presný tip tak by sa to dalo vyhladat, na nete sú manualy len treba hladat, aj tu máš take radio
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cac ... V-TXW231vg

https://mediaportal.skoda-auto.com/reso ... System.pdf


St, 15.Jún.2011 - 02:37:05
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraziť webovú stránku používateľa
Power user
Power user

Založený: St, 05.Sep.2007 - 19:27:41
Príspevky: 1504
Bydlisko: BRATISLAVA
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 59 x
Prítomný: 25d 17h 11m 54s
Odoslať #23  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Zdenek1984 napísal:
Ja mám STREAM MP3 a kód nepýta. Niektoré autá sú vybavené komfortným systémom kódovania a tam kód netreba. Pri odpojení a zapojení batérie treba najprv zapnúť kľúč a potom rádio.


Ale ked to radio vyberies a zapojis do ineho-druheho auta tak radio si bude pytat KOD RADIA.

_________________
Prerabka na VYSTRELOVAK-MOJ NAVOD: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/prede ... strelovaci
Dovoz a predaj aut v CZ: http://autamost.eu/


St, 15.Jún.2011 - 18:26:50
Profil
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ut, 31.Máj.2011 - 19:08:28
Príspevky: 51
Bydlisko: Michalovce
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1d 1h 54m 29s
Odoslať #24  Re: Je mozna vymena autoradia ???
mam otazku ohladom STREAMU volal som s jednym chlapikom a povedal ze kod stratil, ze pojdeme za kamaratom jeho a odblokuje potom mi volal, ze nasiel knihu a ze tam sa pise, ze ak je auto vybavene komfortnym systemom tak kod nie je potrebny. Ako si mam vysvetlit komfortny system? My mame len Octaviu II tour v podstate v zakladnej vybave a on ma tak trosku nadupanu vybavu ako som videl. A ze v manualy v zadu nie je :(...tak neviem teraz ako...


Št, 16.Jún.2011 - 20:36:40
Profil Odoslať e-mailovú správu
Pokročilý registrovaný užívateľ
Pokročilý registrovaný užívateľ
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 08.Apr.2011 - 07:51:00
Príspevky: 269
Bydlisko: Nimnica, Caroviny
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 6 x
Prítomný: 3d 5h 40m 6s
Odoslať #25  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Škoda predajca vie určite kod toho majitela autoradia, u oplov je to normalne a kod ti povedia, len mosíš bit bud majitel alebo majitel toho automobilu


Št, 16.Jún.2011 - 21:21:54
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraziť webovú stránku používateľa
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ut, 31.Máj.2011 - 19:08:28
Príspevky: 51
Bydlisko: Michalovce
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1d 1h 54m 29s
Odoslať #26  Re: Je mozna vymena autoradia ???
a cena za zistenie kodu je aka cca???


Št, 16.Jún.2011 - 21:26:41
Profil Odoslať e-mailovú správu
Pokročilý registrovaný užívateľ
Pokročilý registrovaný užívateľ
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 08.Apr.2011 - 07:51:00
Príspevky: 269
Bydlisko: Nimnica, Caroviny
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 6 x
Prítomný: 3d 5h 40m 6s
Odoslať #27  Re: Je mozna vymena autoradia ???
U oplov bez poplatku, u škoda to neviem, v škode mám JVC autoradio, kod nemá a som z ním spokojní


Št, 16.Jún.2011 - 21:41:51
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraziť webovú stránku používateľa
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Obrázok používateľa

Založený: Ut, 11.Jan.2011 - 18:42:32
Príspevky: 58
Bydlisko: Vrutky
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 2 x
Prítomný: 1h 47m 54s
Odoslať #28  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Dobry vecer chcem sa spytat ci sa da niako spravit usb vstup na radio skoda nexus do predu dakujem

_________________
Fabia combi classic 1,4 MPI ročník 2002
Octavia II sedan 1.9 TDi 77kw ročnik 2006


Ut, 10.Júl.2012 - 21:44:27
Profil Odoslať e-mailovú správu
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: St, 23.Júl.2008 - 12:35:52
Príspevky: 3716
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 89 x
Prítomný: 2d 3h 7m 19s
Odoslať #29  Re: Je mozna vymena autoradia ???
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=9&c=


St, 11.Júl.2012 - 05:11:12
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ne, 31.Jan.2016 - 10:08:30
Príspevky: 1
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 41m 14s
Stredne číslo je ? (3): 3
Odoslať #30  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Ahojte. Tiez mam otazku ohladom radia. Mam v octavke radio bolero a tiez mi tam ukazuje parkovacie senzory. A chcel by som ho vymenit za nav. Amundsen alebo columbus. Otazku je ci mi tam zostane ukazovat parkovacie senzory a ktoré je lepsie tam dat? Dakujem za odpovede.


St, 21.Sep.2016 - 18:49:43
Profil Odoslať e-mailovú správu
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 33 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia


Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: