logo


 

Reklama

 
 Tu môže byť práve Vaša reklama 




Facebook
Samozrejme, sme tu pre Vás aj na FACEBOOKU.

Klikni a spoj sa s ostatnými z Našej komunity.
Skodaforum.sk





Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 33 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
 Je mozna vymena autoradia ??? 
Autor Správa
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Št, 27.Máj.2010 - 20:20:11
Príspevky: 9
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 0s
Odoslať #11  Re: Je mozna vymena autoradia ???
ok, takze keby som vymenil radio, z cuvacich senzorov nic ? Tak definitivne, nemenit ? :?:


Št, 19.Aug.2010 - 18:19:50
Profil Odoslať e-mailovú správu
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: St, 23.Júl.2008 - 12:35:52
Príspevky: 3806
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 89 x
Prítomný: 2d 3h 7m 19s
Odoslať #12  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Nemeniť. :ok


Št, 19.Aug.2010 - 19:02:03
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Pi, 02.Júl.2010 - 10:17:24
Príspevky: 9
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 0s
Odoslať #13  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Bude ti preskakovat CD,necitat,potom sa ti domrvia kontakty medzi prednym panelom a radiom a nakoniec tam vratis povodne...uvidis to.navyse si priprav nie malo dukatov na plastovu redukciu z 2DIN na 1DIN a mozno aj nejake prepojovacie konektory.
Rozhodne to ale urob tak(ked to uz nasilu chces)aby si tam potom vedel vratit to povodne radio,lebo na moje slova pride...hehe
A na cuvacie senzory tym padom zabudni samozrejme...ako uz pisali chalani tu predomnou.
NEMENIT!


Št, 19.Aug.2010 - 22:42:43
Profil Odoslať e-mailovú správu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ut, 31.Máj.2011 - 19:08:28
Príspevky: 52
Bydlisko: Michalovce
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1d 1h 54m 29s
Odoslať #14  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Cawte, kupili sme si doma Octaviu II, ale bez radia pretoze jeho cena je vysoka... na nete som nasiel ze jeden chlapik predava radio s manualom a kodom a hlavne ohladom tohto kodu sa chcem spytat ako ho zadam ked radio namontujem do auta???alebo je tiez pravda, ze ked vyberem ho z predchadzajuceho auta tak autoradio si este 2 min zachovava kod???


Ut, 31.Máj.2011 - 19:14:42
Profil Odoslať e-mailovú správu
Power user
Power user
Obrázok používateľa

Založený: St, 23.Júl.2008 - 12:35:52
Príspevky: 3806
Poďakoval: 3 x
Poďakovaní: 89 x
Prítomný: 2d 3h 7m 19s
Odoslať #15  Re: Je mozna vymena autoradia ???
A typ toho rádia čo plánuješ kúpiť si máme ako typnúť? :PP :roll:


St, 01.Jún.2011 - 04:44:16
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ut, 31.Máj.2011 - 19:08:28
Príspevky: 52
Bydlisko: Michalovce
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1d 1h 54m 29s
Odoslať #16  Re: Je mozna vymena autoradia ???
je to originalne radio co predava skodovka


St, 01.Jún.2011 - 06:42:56
Profil Odoslať e-mailovú správu
Pokročilý registrovaný užívateľ
Pokročilý registrovaný užívateľ
Obrázok používateľa

Založený: Pi, 26.Nov.2010 - 00:19:14
Príspevky: 266
Bydlisko: Častá
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 1 x
Prítomný: 12h 52m 30s
Odoslať #17  Re: Je mozna vymena autoradia ???
a to je ake melody? bolero? columbus? symphony? audience? stream alebo ako mame vediet ake original? ved nie je iba jedno

_________________
octavia II 1,6 MPI 82kW ex
audi A4 avant B8 tdi 105kW


St, 01.Jún.2011 - 06:53:17
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraz moju galériu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: So, 08.Jan.2011 - 12:54:58
Príspevky: 6
Bydlisko: Vráble
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 0s
Odoslať #18  Re: Je mozna vymena autoradia ???
medo8 napísal:
Cawte, kupili sme si doma Octaviu II, ale bez radia pretoze jeho cena je vysoka... na nete som nasiel ze jeden chlapik predava radio s manualom a kodom a hlavne ohladom tohto kodu sa chcem spytat ako ho zadam ked radio namontujem do auta???alebo je tiez pravda, ze ked vyberem ho z predchadzajuceho auta tak autoradio si este 2 min zachovava kod???


Navod aj na to ako zadavat kod je urcite v knizocke od radia (manual) . tam by mal byt pretlaceny aj kod .

_________________
Octavia 1 , 1.9TDI 66kW A/T


Št, 02.Jún.2011 - 06:16:04
Profil Odoslať e-mailovú správu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ

Založený: Ut, 31.Máj.2011 - 19:08:28
Príspevky: 52
Bydlisko: Michalovce
Poďakoval: 1 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1d 1h 54m 29s
Odoslať #19  Re: Je mozna vymena autoradia ???
sorry nevedel som ze je ich viac jedna sa o stream :)))


Ne, 05.Jún.2011 - 15:21:26
Profil Odoslať e-mailovú správu
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Obrázok používateľa

Založený: Po, 04.Apr.2011 - 19:15:54
Príspevky: 9
Bydlisko: Vrbové
Poďakoval: 0 x
Poďakovaní: 0 x
Prítomný: 1h 13m 53s
Odoslať #20  Re: Je mozna vymena autoradia ???
Ja mám STREAM MP3 a kód nepýta. Niektoré autá sú vybavené komfortným systémom kódovania a tam kód netreba. Pri odpojení a zapojení batérie treba najprv zapnúť kľúč a potom rádio.


Ne, 05.Jún.2011 - 22:54:38
Profil Odoslať e-mailovú správu
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 33 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia


Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: