|
Práve je So, 19.Máj.2012 - 00:32:40
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
HOKEJ - amatérsky, v čom hrávate, s kým a kde..
| Autor |
Správa |
|
XXXTOMCATXXX
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Pi, 18.Jan.2008 - 12:26:03 Príspevky: 56 Bydlisko: PREŠOV
|
HOKEJ - amatérsky, v čom hrávate, s kým a kde..
Není to o profi hokeji, ale o amatérskom hraní. V čom hrávate, akú výstroj používate, v čom sa vám hraje dobre, naopak čo by ste vymenili. Poraďte ostatným čo super, čo sedí atď. Ak hrávate za nejaký miestny amatérsky tím tak môžte dať foto a pod. Ešte môžte napísať akým tímom fandíte, tak jednou vetou, fotkou a pod. Tak začnem výstroj prilba Nike Bauer 1500 (plánovaná skorá výmena za Nike Bauer 9500 alebo Bauer 9900), ramená RBK 5K Sr., Lakte Opus, nohavice Vic, Kolená Bauer. Korčule Bauer X30, Rukavice Salming. Hokejka TPS R8. Hrajeme s partiou hokej tak 2x do týždňa a asi 4x chodíme v práci v rámci vojenských turnajov. Fotky tímu mám len z útvarového tímu. Ináč fandím tímu HC Košice a Buffalo Sabres
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
| Ne, 19.Jún.2011 - 12:34:47 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
vaker
Založený: Ut, 01.Jún.2010 - 11:50:36 Príspevky: 99 Bydlisko: trebišov okolica
|
Re: HOKEJ - amatérsky, v čom hrávate, s kým a kde..
Zaujimava tema. Ako vidim hravaš v Trebišove ja tiež tam chodievam dva krat do tyždna. A ako možno väčšina vychodniarov aj ja fandim Košiciam.
_________________ Octavia II 1.6 MPI 75 KW 2006 / LPG Audi A4 2.0 TDI 105 KW 2010 Caractere
|
| Ne, 19.Jún.2011 - 20:14:35 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
XXXTOMCATXXX
|
Díkes, ale nehrávam v TV iba sme tam boli na turnaji z práce. Väčšinou hrávam v Sabinove a hrával som aj v PO ale potom som bol dlho vonku tak som tam prestal hrať. Ináč som z PO.
| Ne, 19.Jún.2011 - 20:29:02 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
vaker
|
Tak ma potom pomýlili tie fotky ktore si pridal. A to si v nejakom mužstve amaterskom a chodievate hrat nejaku ligu ?
_________________ Octavia II 1.6 MPI 75 KW 2006 / LPG Audi A4 2.0 TDI 105 KW 2010 Caractere
|
| Ne, 19.Jún.2011 - 20:52:25 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
XXXTOMCATXXX
|
Chodievame hrávat ako partia. Hráme chlapci z PO proti chlapom zo SB. No a v práci chodievame na turnaje tak asi 4-5x do roka.
| Ne, 19.Jún.2011 - 22:22:58 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
igor27
Pokročilý registrovaný užívateľ
Založený: St, 25.Mar.2009 - 07:02:16 Príspevky: 250 Bydlisko: zapadne slovensko
|
konecne volaco aj pre mna. sice niesom profi hrac,ale ked je moznost tak idem na lad. momentalne jazdim kamionom takze tych moznosti je velmi malo. hraval som za ziakov 4 roky v NZ,bol som brankar,ale casm ma preslo stale dostavat goly tak som zacal hravat v utoku ale to uz len rekreacne. to sme chodili s kamosmi po veceroch hravat 2-3x tyzdenne. to bolo asi 9 rokov, potom som isiel do kanady, tam som hraval rok za sLovensky team v toronte kde sme vyhrali amatersku ligu ( http://canada.sk/slovaktigers/) a zaroven som hraval s cechmi len tak po veceroch. tam sa mi to pacilo,bol som 4-5x tyzdenne na lade,moj zivel.potom som isiel do UK a tam som zase hraval skoro 3 roky za peterborough eagles, boli sme tam 5 cechoslovaci co sme ich drzali na vrchu tabulky amaterskej ligy. teraz som uz 2 roky doma a na lad nieje vela casu co ma velmi stve ale nepomozem si. po kanadu som hraval v lacnejsich veciach,hokejka passvillan(modra a cervena,neviem cisla) v kanade ma jeden emigrant nahovoril na kompozitovu hokejku a uz som pri nich zostal. su sice drahe ale drevena nema sancu vahovo a pozitkom s hrania. prilbu mam BAUER tusim cislo 5000,taka co sa nastavuje klipsnami po bokoch, super sadla ako rit na serbel.Plexisklo je znacky ITECH,velmi super,nezahmlieva sa,pred tym som mal oakley ale to sa casom zahmlievalo tak som skusil zmenu a nelutujem. vestu mam easton 700 3 roky staru-nizsie plecia ochrana chrbtice sedi super, lakte easton cislo neviem- boli v akcii akze su dobre  ), rukavice bauer XX - sice maju 4 roky ale su super,dobra ohybnost,kvalitne sitie a hlavne-nesmrdia hehe. gate maju uz 5 rokov NIKE najvyssia rada-dobre vystuzene, este budu musiet vydrzat nejaku tu sezonu, holene easton 700 tusim, boli kupovane s laktami ale o kvalite moc nebudem pisat, uz su polamane takze na jeziska si zazelam nove a asi aj korcule, tie mam NIKE quest V12,sice stare ale super. jasne ze teraz to uz je o inom ale 5 rokov dozadu boli spica. takze vidite ze vystroj mam uz starsiu,ale musi este vydrzat,niesu prachy. momentalne 2 deturence su priorita takze prachy idu tam. jaj este hokejka. takze ako som pisal znami ma ukecal na kompozit takze od pobytu za morom som pouzival Bauer vapor XX, potom XXX,potom XXXX popri tej som kupil EASTON SYNERGY ST a o pred mesiacom som kupil 2kusy EASTON ST 2010. trosku som to prehnal s tvrdostou ale zvyknem si ked su uz doma. takze asi tolko k mojej vybave,uz len keby som aj tak aj hral ako vyzeram  ) ale mozno vekom hokejovo dospejem. zatial som hviezda len pre moju zenu a to mi staci. par fotiek pridavam z SK,potom KANADY aUK
_________________ BENZIN JE DO ZAPALOVACOV, DIESEL JE DIESEL........ octavia II RS 2.0 TDI
|
| Po, 20.Jún.2011 - 00:31:11 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
vaker
|
tak pridam aj ja zopar fotiek včera som sa k tomu nevedel dopracovať
|
| Po, 20.Jún.2011 - 12:52:15 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
igor27
|
hahaha vidi ze si vsestranny hokejista ked aj do brany vlezies, mna by tam uz nedostali za nic, teda je to otazka penazi  ))) hehehe.dlho uz hravas? teda od postoja to vyzera ze uz dlho....
_________________ BENZIN JE DO ZAPALOVACOV, DIESEL JE DIESEL........ octavia II RS 2.0 TDI
|
| Po, 20.Jún.2011 - 21:13:14 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
XXXTOMCATXXX
|
Super chalani, mám radosť, že sa tu našli "profi" hokejisti aj keď Igor by možno mohol hrávať aj nejakú ligu u nás po tích skúsenostiach. Ja momentálne zháňam prilbu. Lebo moja stará Bauer 1500 (10 ročná už) ma veľmi tlačí. Najviac sa mi páči Nike Bauer 9500. Čítal som veľa článkov a píšu tam hráči, ktorí ju chvália ale aj veľmi nemusia, lebo ich tlačí alebo sa nedá dobre nastaviť, zlá veľkosť atď. A píšu keď Bauer tak už 9900. Ja neviem, trebalo by najprv vyskúšať ale keď nemám kde. Ale skúsim ešte niečo pohľadať. Nemáte skúsenosť s tou prilbou?
| Po, 20.Jún.2011 - 22:43:44 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
igor27
|
noooooo vidim ze si nedocital moj prispevok do konca  )) bohuzial nemam na to aby som hral nejaku ligu,ja som len nadsenec ktory hra hokej kde sa len da, takze preto som len amater a to mi musi stacit. ale ked sa este raz narodim tak budem makat aby som sa mohol zivit tym co ma bavi. prilbu mam bauer,neviem teraz cislo ale sadla mi hned. treba skusit v obchode a uvidis.
|
| Po, 20.Jún.2011 - 22:53:23 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|