|
Práve je So, 19.Máj.2012 - 00:31:35
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 4 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
slacho
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Pi, 11.Feb.2011 - 02:57:34 Príspevky: 1
|
hmlovky o1
ahojte po vymene oboch svetlometov /po nehode/ som objednal nove no prisli mi bez hmloviek a kedze som auto potreboval neobjednaval som nove no k mojej otazke po starých svetlach mi zostali neposkodene hmlovky ktore boli v svetlomete a chcem sa opytat ci by som ich mohol dat do mriezok v narazniku bol by stym problem napr na stk?neviem ci to uz niekto skusal no ja si myslim ze by to nemuselo byt take zle .....je nejaky presny rozmer ako maju byt hmlovky umiestnene?ako je to u denneho svietenia?za kazdu radu vam dakujem
|
| Pi, 28.Okt.2011 - 09:06:17 |
|
 |
|
Kubo
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 23.Júl.2008 - 13:35:52 Príspevky: 3176
|
Re: hmlovky o1
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| Pi, 28.Okt.2011 - 10:01:29 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
romi84
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Ut, 24.Máj.2011 - 21:01:19 Príspevky: 16 Bydlisko: Bardejov
|
Zdravim ja mam otazku........na mojej octavii su svetla bez hmloviek chcem sa spytat či sa daju do nich domontovat hmlovky .... kupit len tie šošovky vymenit ten prepinač a či by to fungovalo resp. či ma niekto s takym niečim skusenosti........či musim vymenit cele svetla.....dakujem
|
| So, 11.Feb.2012 - 22:42:18 |
|
 |
|
PROCHY 603
Registrovaný užívateľ a pokročilý expert
Založený: St, 05.Sep.2007 - 20:27:41 Príspevky: 940 Bydlisko: BRATISLAVA
|
Treba vymenit komplet svetla.
_________________ Prerabka na VYSTRELOVAK-NAVOD: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/prede ... strelovaci Dovoz a predaj aut v CZ: http://autamost.eu/
|
| So, 11.Feb.2012 - 22:43:56 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 4 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|