|
Práve je So, 19.Máj.2012 - 00:16:41
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 4 ] |
|
Foto nabúraných miláčikov ktoré ste riadili
| Autor |
Správa |
|
knížat
Pokročilý registrovaný užívateľ
Založený: Pi, 08.Apr.2011 - 08:51:00 Príspevky: 205 Bydlisko: Nimnica, Caroviny
|
Foto nabúraných miláčikov ktoré ste riadili
Bola to škoda 120L, pôvodne žltá barva model M r.v.1986, mala presne 10 rokov a 8 dní, stretavka na vianoce o 6.30 hod ráno z traktorom, traktor za sebov tahal horal slamy a šie za polovičkov cesty čo horal vyčnieval do polovičky jazdnej drahy v protismere, vletel som do horala a priamo do kolesa napravy kde zo 4 prevod. stupňa skočila spiatočka a auto vyštartovalo same dozadu, zastavilo vtedy ked som vypal zapalovanie, pedale boly do seba zamotané a plynoví bol zatlačený na plno, vyšiel som z tadial bez škrabanca a potrhaneho odevu, vodič traktoru nafukal o 8.30 0.91 Promile, bol to alkoholik   
|
| So, 05.Nov.2011 - 14:10:16 |
|
 |
|
Kubo
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 23.Júl.2008 - 13:35:52 Príspevky: 3176
|
Re: Foto nabúraných miláčikov ktoré ste riadili
Škoda že nemôžem nájsť moje tipo, motor bol až na spolujazdcovej sedačke..... Náraz do betónového oplotenia v 120km/h. Pred cca. 12 rokmi.... 
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| So, 05.Nov.2011 - 15:02:24 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
snapshot
Pokročilý registrovaný užívateľ
Založený: St, 08.Sep.2010 - 17:05:49 Príspevky: 238 Bydlisko: D1 Trencin - Bratislava
|
knizat tak to je sila. Stastie ze ti nic nie je.
Ja som zatial nemal nic ale skoda ze nemam co brat sa snazil pretlacit nas hyundai Atos Prime s betonovym stlpom verejneho osvetlenia. Viezol od deda palene, dal ho na podlahu vedla vodica a v zakrute sa prevratilo. Ako ho chcel napravit, strhol volant rovno do stlpu. Poistovna to dala na totalku, my sme ho dali spravit a este sluzilo
|
| So, 05.Nov.2011 - 20:39:17 |
|
 |
|
dark1500
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Pi, 19.Mar.2010 - 14:24:14 Príspevky: 96 Bydlisko: Kosice
|
Otcova bývalá favo - paradox je že sa to odohralo pri rýchlosti 40km/h keď nedostal prednosť a napálil to do Fordu Focus-u (nový, vraj nevidel od slnka ...  ) -> Pred nehodou asi týždeň dostal auto po odstránení hrdze - falce, podbehy, blatníky, dvere -> konzervovanie podvozku ... "škoda"  Naštastie bez zranenia
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
_________________ Skoda Octavia Combi 1.8 20V 92kw 125HP + LPG Landi Renzo [Omegas]
|
| Ne, 06.Nov.2011 - 19:11:09 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 4 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|