|
Práve je So, 19.Máj.2012 - 00:00:44
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
Fábia 1,9SDI - fakt som už zúfalý
| Autor |
Správa |
|
wizing
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: St, 26.Jan.2011 - 15:14:17 Príspevky: 1
|
Fábia 1,9SDI - fakt som už zúfalý
Rok výroby 2001. Najazdených 193 000km. 47KW 1,9SDI Doteraz jazdilo bez chybičky. Samozrejme spotrebný materiál ako spojka, silentbloky, filtre, rozvody, remeň,... vymenené. Pomaly sa mi stane pravidlom že ma každý tretí týžden niekto ťahá do servisu. Pri naštartovaní divný zvuk tak mi zrepasovali štartér (výmena pastorka a vyčistienie). Zo servisu som šiel na dlhšiu trasu asi po 80km mi prestal alternátor dobíjať a odyšli všetky systémy. Stalo sa mi to pri servise (trusalová Martin, šiel som zo Žiliny). Zrepasovali mi alter. ale stále to nefungovalo. Vymenili mi nejaké káble a potom to šlo. Po troch týždnoch ma zasa tahali do servisu zasa to isté nedobýjanie baterky. Zasa nadpájali nejaké káble od alt. ku baterke. Po troch týždnoch som tam bol zasa dotiahnutý ale vymenili mi celý kábel už ho nenadpájali.(ono mi nesvietila ani kontrolka baterky takže som nevedel že mi nedobýja. Po troch týždnoch odyšla cievka štartéra. Ok vymenili mi ju a zasa ma cca po 3 týždnoch dotiahli do servisu. Zistili že nová cievka je vyhorená. Vymenili mi ju a zasa sa blíži 3týžden od vtedy a zasa čakám že ma to auto niekde nechá. Všetko sa to kazí od kedy mi robili prvý krát ten štartér. Môže to byť nejaká konkrétna chyba niekde v elektrike alebo neviem kde?Chcel som si dat vymeniť komplet kábeláž ale vraj je to riadne drahé. Čo to môže byť? fakt som už zúfalý a kvôli môjmu zamestnaniu bez auta nemôžem fungovať
|
| St, 26.Jan.2011 - 15:20:26 |
|
 |
|
PROCHY 603
Registrovaný užívateľ a pokročilý expert
Založený: St, 05.Sep.2007 - 20:27:41 Príspevky: 940 Bydlisko: BRATISLAVA
|
Re: Fábia 1,9SDI - fakt som už zúfalý
Zhnity kablovy zvezok.
_________________ Prerabka na VYSTRELOVAK-NAVOD: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/prede ... strelovaci Dovoz a predaj aut v CZ: http://autamost.eu/
|
| St, 26.Jan.2011 - 17:48:06 |
|
 |
|
kafo1
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Št, 23.Apr.2009 - 23:22:14 Príspevky: 22
|
Re: Fábia 1,9SDI - fakt som už zúfalý
ja si myslim ze to domrvili pri tom startery lebo pri nom su svorkovnice co idu do alternatora atie tam radi hniju ked sa a tym pohybe mozu sa zlomit kable
|
| Št, 27.Jan.2011 - 12:01:07 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|