|
Práve je Pi, 18.Máj.2012 - 23:43:11
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
4matko44
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Po, 23.Mar.2009 - 22:54:23 Príspevky: 38
|
El okna
Mam original el okna vo felicii ale ked mam jedno okno celkom hore a mam stlacene tlacidlo tak okno zacne rapcat je chyba v prevodniku?
|
| So, 21.Aug.2010 - 01:14:37 |
|
 |
|
Sifu
Založený: Pi, 28.Máj.2010 - 14:28:25 Príspevky: 67 Bydlisko: NR
|
Re: El okna
a nemas ho nahodov zaseknute v tych gumach, az tak, ze potom motorceky nevladzu? Ja mam sice mechaniku ale hlavne cez zimu sa mi stava ze okno ani neotvorim ... Myslim si ze keby bola chyba v prevodniku asi by si ziadne rapcanie nepocul
|
| Ut, 24.Aug.2010 - 11:52:27 |
|
 |
|
4matko44
Založený: Po, 23.Mar.2009 - 22:54:23 Príspevky: 38
|
Re: El okna
Sifu napísal: a nemas ho nahodov zaseknute v tych gumach, az tak, ze potom motorceky nevladzu? Ja mam sice mechaniku ale hlavne cez zimu sa mi stava ze okno ani neotvorim ... Myslim si ze keby bola chyba v prevodniku asi by si ziadne rapcanie nepocul nie nie okno ide hore a dole ako hodinky ale ale ked drzim tlacitko aby sa mi okno zatvaralo a okno mi vyjde celkom hore tak zacne rapcat az kym tlacitko nepustim. a raz mi nieco take robilo ze v zime mi okno nechcelo vyjst hore ale to bol puknuty bowden v mechanike ktory som opravil
|
| Ne, 29.Aug.2010 - 23:20:16 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|