|
Práve je Pi, 18.Máj.2012 - 23:36:28
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 2 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
villo3
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Ut, 07.Jún.2011 - 11:05:39 Príspevky: 1
|
dsg trhanie
Zdravim ludia,kupil som octavku 1,9 tdi dsg 2006r.v., spokojnost az na to ze pri zaradeni D trhne autom a pri rozbehu stupen1-25 taktiez ostatne stupne aj R bez problemov. na diagnostike som nebol, uvidime co odporucite . vopred dik. Vilo
|
| Ut, 07.Jún.2011 - 11:19:14 |
|
 |
|
Kubo
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 23.Júl.2008 - 13:35:52 Príspevky: 3176
|
Re: dsg trhanie
Niečo som ti našiel, nemusím vypisovať JA, takže pekne čitkaj ... Citácia: Tak dnes jsem měl dlouhý rozhovor s pánem nejvyšším ohledně setrváku u DSG.Je to pán,který pracuje ve škoda auto na převodech,na zkouškách atd,jdou přes něj veškěré reklamace ohledně spojek a převodovek,dělá soutěžní převodovky atd. Ptal jsem se ho,proč je u spoustu DSG problém se setrvákem(při volnoběhu takové drnčení či chrastění)trhání atd. Vysvětlení je,že udávaná životnost setrváku u DSG je cca 200.000km(provozních),ale u auta je to cca 100-150.000km(vysvětloval mi to v motohodinách)protože sertvák dvouhmotnostní atd je dost namáhan při volnoběhu,stání na křižovatkách atd.takže pokud má auto najeto cca 100.000km,u setrváku je to jakoby 200.000km-chápete a bohužel to je jeho životnost.
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| Ut, 07.Jún.2011 - 13:45:48 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 2 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|