|
Práve je Pi, 18.Máj.2012 - 23:05:15
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 9 ] |
|
Chyby vo VAGU na Octavke.
| Autor |
Správa |
|
macomh
Pokročilý registrovaný užívateľ
Založený: So, 04.Júl.2009 - 10:12:29 Príspevky: 162 Bydlisko: Košice
|
Chyby vo VAGU na Octavke.
Poprosil by som nejaký názor na screeny z VAGu z mojej octavie. Niektoré hodnoty tam nesedia a je dosť vysoká spotreba a slabší ťah, či ju naháňam alebo nie cca 10.5 litrov. Bol vymenený palivový filter, aj motorček palivového čerpadla. Sa mi zdá, že odvtedy má aj troška slabší ťah. Jeden screen píše: 00561-Prizpusobeni zmesi 14-00-Adaptační hranice/součet/prekročena - bude to lambda sonda, alebo váha vzduchu?
a ostatné screeny sú tu tiež:
Vďaka dopredu za odpovede.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
_________________ Škoda Octavia combi 1,8 T SLX r.v. 99 + LPG
|
| St, 20.Júl.2011 - 10:44:38 |
|
 |
|
macomh
|
Re: Chyby vo VAGU na Octavke.
Nikto znalý???
|
| Št, 21.Júl.2011 - 16:11:40 |
|
 |
|
macomh
|
Nevie niekto poradiť, čo znamená v 010 skupine 3 políčko: FILTER STATE ??? Tu je na obrázku.
|
| St, 24.Aug.2011 - 06:51:49 |
|
 |
|
Kubo
Guru užívateľ s najvyššim hodnotením
Založený: St, 23.Júl.2008 - 13:35:52 Príspevky: 3176
|
Ak sa nemýlim, zabudol si napísať, že si nedával benz. čerpadlo, ako tam má ísť.... Nie? Čo sa týka spotreby, vypadá to na lambdu, treba meranie Vagom.
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| St, 24.Aug.2011 - 09:48:19 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
macomh
|
No motorček čerpadla som dával náhradu, lebo original, sa predáva len ako celok s plastami a to mi je zbytočné a zbytočne predražené. Dal som tam nejaké AQ-autoqality, čo mi poslal kamoš. Motorček je presne taký istý ako original, len neviem, či aj tlak je ok. Včera som meral VAGom hodnoty lambdy pri nahriatom motore a tentokrát boli v poriadku. Zaujímala by ma však stále, že čo znamená FILTER STATE v 010 skupine 3 políčko? Lebo tá hodnota sa mi nezdá.
|
| St, 24.Aug.2011 - 10:24:15 |
|
 |
|
Kubo
|
Je to akoby satv filtra, jeho zanesenie a pod. Tj. diagnostika premeria tlak akoby čerpadla, a kedže určite / a to som si istý/ nemáš správny tlak, aký tam treba, vyhodnotí to ako upchatý filter,alebo ako nadpriemerný tlak. Kapišto? Kúp si originál, s normálnym tlakom / tuším u teba je to: 3 Bar/ a nerieš to ďalej. 
_________________ Netolerujem porušovanie pravidiel fóra! Najskôr hľadaj tému,keď tu takú nenájdeš, až potom založ novú! Používam autokozmetiku - AUTOGLYM.

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| St, 24.Aug.2011 - 16:12:10 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
macomh
|
Nezakladám inú tému, lebo už tá CHYBA je to spomenutá v úvodnom poste, ale zopakujem ju. Takže vo VAGu mi vypisuje chybu:
00561-Prizpusobeni zmesi 14-00-Adaptační hranice/součet/prekročena
Čo to môže byť ?
|
| Po, 14.Nov.2011 - 11:47:05 |
|
 |
|
Kubo
|
Voľný preklad:
00561 - Zmes adaptácie 00561 - zmes Adaptácia: Adaptácia Limit (Pridať) bol prekročený Možné príznaky Motor otrasom Zvýšenie spotreby paliva Zlá Voľnobežné / otrasom Znížená plniaci tlak Možné príčiny Hmotnostný prietok vzduchu Sensor (G70), chybné Príliš nízky tlak paliva Netesností v systéme nasávania vzduchu a / alebo výfukový systém Injector (s) vadné (tj coked) Možné riešenia Natankovať vozidla Kontrolujte palivovej tlak v systéme Kontrola hmotnosti vzduchu prietokový senzor (G70) Skontrolujte, či nasávaného vzduchu Systém a výfukového systému na netesnosti Skontrolujte množstvo vstrekovaného paliva Skontrolujte, či Injector (s)

Fabia - 1.4mpi - 74 PS
|
| Po, 14.Nov.2011 - 12:06:19 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
macomh
|
Ďakujem za odpoveď, snímač hmotnosti to asi nebude, lebo som meral cez VAG a je v norme, spotrebu mám zvýšenú, preto to chcem aj riešiť. Domnieval som sa ešte na LAMBDA sondu, ale cez VAG boli merania tiež v norme. Ešte skúsim tlak paliva odmerať, ale iné už vážne neviem.
|
| Ut, 15.Nov.2011 - 15:15:21 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 9 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|