|
Práve je Pi, 18.Máj.2012 - 22:47:51
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 6 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
romando
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: St, 10.Feb.2010 - 14:06:50 Príspevky: 15 Bydlisko: TS- okolie
|
Blbne mi elektrika
Nazdar pani, mam doma Feldu 1,6 MPi par tyzdnov. Doteraz bolo vsetko v poriadku, az dnes som len menil nejaku poistku (nesvietilo mi vnutorne osvetlenie) a odrazu mi zacalo nieco blbnut...Prestala mi svietit kontrolka od parkovaciek a ked otocim klucom do prvej polohy tak sa mi vobec nerozsvietia kontrolky, az ked nastartujem a trocha pridam tak sa rozsvietia a stale mi svieti kontrolka baterie. Tak neviem- zeby nieco s dobijanim? ale startuje v pohode, bol som sa par krat previezt a chyta zatial bez problemov...poradte ak vas nieco napada...
_________________ Škoda Felicia 1,6MPi
|
| Ut, 23.Nov.2010 - 23:01:06 |
|
 |
|
Jojo sdi
Moderator
Založený: Po, 08.Feb.2010 - 20:34:07 Príspevky: 2819 Bydlisko: SC
|
Re: Blbne mi elektrika
Tak skús vybrať tú poistku,čo si menil  Možno zhoda náhod a odišla elektrická časť spínačky... Treba skontrolovať ukostrenie prístrojovky a zmerať,či alternátor dobíja...
_________________ pravidla-a-podmienky-fora-t5.html pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Netolerujem porušovanie pravidiel fóra a súkromnej inzercie. INZERÁTY NESPLŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDU OKAMŽITE ZMAZANÉ
|
| Ut, 23.Nov.2010 - 23:51:12 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
romando
|
No hned ma napadlo, ci som to nedodrbal tou poistkou:) tak som ju hned vymenil za dalsiu, ale nepomohlo...takze skusim tie dalsie moznosti, hadam zaberie.dik za radu
|
| St, 24.Nov.2010 - 00:04:13 |
|
 |
|
romando
|
Tak som dnes skontroloval to ukostrenie, aj altik bol OK...tak som len tak pre istotu pozrel znova tu poistku a radsej aj tu zo srandy vymenil...A odrazu mi to ide:D takze nakoniec si mal pravdu jojo:)
|
| St, 24.Nov.2010 - 16:56:19 |
|
 |
|
Jojo sdi
Moderator
Založený: Po, 08.Feb.2010 - 20:34:07 Príspevky: 2819 Bydlisko: SC
|
Ako vždy  Som rád,že máš problém vyriešený... 
_________________ pravidla-a-podmienky-fora-t5.html pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Netolerujem porušovanie pravidiel fóra a súkromnej inzercie. INZERÁTY NESPLŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDU OKAMŽITE ZMAZANÉ
|
| St, 24.Nov.2010 - 16:59:49 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
romando
|
Hej aj ja som rad aj za to, ze to bola len taka prkotina 
|
| St, 24.Nov.2010 - 17:08:15 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 6 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|