|
Práve je Pi, 18.Máj.2012 - 22:42:19
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
biely dym pri startovani za chladneho pocasia
| Autor |
Správa |
|
gungnir
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: So, 31.Dec.2011 - 12:04:49 Príspevky: 4 Bydlisko: Bardejov
|
biely dym pri startovani za chladneho pocasia
zdar chlapy v prvom rade prajem vstetkym vsetko dobre v novom roku vela km bez nehod pokut a oprav . a teraz ta moja otazocka pri startovani mi v chladnejsom pocasi vyhukne kudol bieleho dymu za tepleho pocasia to je vpohode ale potom uz nedymi no a dnes som auto trosku vyturoval v neutrali a taktiez dymilo na bielo ale nic brutalne a pod vyfukom ostal mokry flak auto ide v pohode taha dobre otacky nestraca a mam pocit ze startuje tiez celkom dobre je to octavia 2001 81kw nebehane ma necelych 150tis v jari som menil olej a vsetky filtre a vela som nenabehal dikes za pomoc a odpoved
|
| So, 31.Dec.2011 - 12:16:39 |
|
 |
|
Jojo sdi
Moderator
Založený: Po, 08.Feb.2010 - 20:34:07 Príspevky: 2819 Bydlisko: SC
|
Re: biely dym pri startovani za chladneho pocasia
A to ti predtým nerobilo? Alebo máš to auto krátko a nevieš posúdiť? Podla všetkého to je len para... Inak vitaj a poprosím,dopln si profil.
_________________ pravidla-a-podmienky-fora-t5.html pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Netolerujem porušovanie pravidiel fóra a súkromnej inzercie. INZERÁTY NESPLŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDU OKAMŽITE ZMAZANÉ
|
| So, 31.Dec.2011 - 12:23:56 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
gungnir
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: So, 31.Dec.2011 - 12:04:49 Príspevky: 4 Bydlisko: Bardejov
|
Re: biely dym pri startovani za chladneho pocasia
dik to auto som kupil presne pred rokom sa mi zda ze zadymilo menej ked bola zima ale neviem to isto posudit ale ako som pisal auto ide vpohodicke len ma trochu trapi ten dym sused ma tiez octavku a jemu to nezadymi sice novsiu
|
| So, 31.Dec.2011 - 12:50:48 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 3 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|