|
Práve je Pi, 18.Máj.2012 - 22:30:17
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 5 ] |
|
auto skapina/samo pridava plyn
| Autor |
Správa |
|
masculin
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Po, 18.Apr.2011 - 11:49:42 Príspevky: 2
|
auto skapina/samo pridava plyn
Ahojte. Pred casom mi zacala octavia (1.6 benzin, r.v. 99, najazdenych len 120 tis km) obcas samovolne pridavat plyn pri drzani spojky - plynoveho pedalu som sa nedotkol. Precistil som klapku original sprejom. Odvtedy nenastartujem bez pridania plynu. Ked uz je nastartovane a drzim len spojku tak samo pridava a ubera plyn. Ak stojim na volnobehu tak tiez pridava/ubera az po cca 10 min skape. Mate s tym nejake skusenosti? Co myslite poterbujem vymenit celu klapku alebo som nieco totalne pokaslal? Viete prosim poradit? Dakujem 
|
| Po, 18.Apr.2011 - 11:59:05 |
|
 |
|
Jojo sdi
Moderator
Založený: Po, 08.Feb.2010 - 20:34:07 Príspevky: 2819 Bydlisko: SC
|
Re: auto skapina/samo pridava plyn
Treba spraviť základné nastavenie klapky cez VAG
_________________ pravidla-a-podmienky-fora-t5.html pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Netolerujem porušovanie pravidiel fóra a súkromnej inzercie. INZERÁTY NESPLŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDU OKAMŽITE ZMAZANÉ
|
| Po, 18.Apr.2011 - 12:16:35 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
masculin
Okolo idúci registrovaný uživateľ
Založený: Po, 18.Apr.2011 - 11:49:42 Príspevky: 2
|
Vdaka za reakciu. Co je VAG? Ako sa to nastavuje? Nie som odbornik na tieto veci mozes prosim poradit konkretnejsie alebo aspon dat nejaky link.
|
| Po, 18.Apr.2011 - 13:01:26 |
|
 |
|
Jojo sdi
Moderator
Založený: Po, 08.Feb.2010 - 20:34:07 Príspevky: 2819 Bydlisko: SC
|
VAG je diagnostika na vozidlá VW group.
Poprosím ta,dopln si profil...
_________________ pravidla-a-podmienky-fora-t5.html pravidla-sukromnej-inzercie-t1389.html Netolerujem porušovanie pravidiel fóra a súkromnej inzercie. INZERÁTY NESPLŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDU OKAMŽITE ZMAZANÉ
|
| Po, 18.Apr.2011 - 13:04:35 |
Zobraz moju galériu |
 |
|
Kokxo
Registrovaný užívateľ expert
Založený: Pi, 07.Nov.2008 - 09:53:03 Príspevky: 672 Bydlisko: Klin, Namestovo
Highscores: 1
|
Zdravim, nejdem zakladat novu temu, napisem to tu. Mam problem s autom, po nastartovani za cca 5 sekund skape motor, ako keby odpojilo privod benzinu, VAG mi neukazuje nic, ani mi nesvieti kontrolka imobilizera, skusal som obidva kluce, aj tak to nepomaha. Ako zistim, ci immo odpaja privod benzinu?
_________________ Škoda Fabia, 1.4 MPi 50 kW hatchback, MR 2003
|
| Št, 03.Nov.2011 - 22:53:10 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 5 ] |
|
| Tu môže byť práve Vaša reklama |
|
Kto je prítomný |
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|